Хижа Македония пленени от бялата магия

Здравейте, един ден моите приятели Явор и Петя ми се обаха само да ми съобщят, че уйкенда щели да ходят на хижа Македония да пантят и да карат ски. Обаждането им беше »»»

Денят на големите пъстърви

Здравейте, любители на мухарския риболов и пъстървата. Винаги в сряда ходя на любимата река, така направих и тази седмица, срещата със Стефан беше по тъмно на обичайното място. Взех го и потеглихме »»»

Мечтания преход през Трионите

Здравейте,от доста време исках да мина по маршрута Боровец-вр.Мусала-Трионите-вр.Малка Мусала-вр.Иречек-вр.Дено-хижа Чакър Войвода. Един хубав ден с моя приятел Мартин решихме да го направим най-накрая. Тръгнахме от Боровец в 8:00 и след по-малко »»»

Екскурзия до Чаирските езера

Здравейте, в средата на юли месец бях поканен да се включа в една много интересна риболовна екскурзия. Групата не беше голяма бяхме общо 7 човека,от които 4 бяхме стари дружки. Тръгнахме от »»»

Първи уйкенд в планината с моя син Пепи

Здравейте, в началото на юни месец с група приятели(Веско,Жана И Велко) решихме да посетим Рибните езера в Рила. Прогнозата за времето беше обнадеждаваща и аз реших да взема сина ми Пепи. Той »»»

вр. Мусала зимно изкачване

Здравейте, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр. Мусала. Тръгнахме от Боровец в петък с кабинковия лифт и вечерта преспахме на хижата. Идеята беше другия ден да »»»

Откриване на новия сезон за риболов на пъстърва 2015 год.

Здравейте, днес по традиция се проведе поредното събиране по случай откриването на новия сезон за риболов на пъстърва.Тази година с Васко Панов решихме, че ще бъде много по-добре да бъдем всички на »»»

хижа Яворов-Кончето-хижа Вихрен

Здравейте, в началото на Август месец с жена ми тръгнахме на този преход. Качихме се с джипа до хижа Яворов където бяхме посрешнати от прецедателя на разложкото дружество Радко. С него се »»»

Откриване на пъстървата 2014 год. река Златна Панега

Здравейте, като основоположник на организираните откривания и тази година не изневерих на традицията. Въпреки прогнозата за много ниски температури с мойте приятели и колеги от клуба отново решихме да открием на река »»»

В света на стилхедите ||(отмъщението на мухаря)

Здравейте, не чаках дълго след първият ми излет на стилхед ривър ,за да се върна отново на тази красива река. За този излет се подготвих много старателно .Вързах си мухи и си »»»

 

Риболовни екскурзии в Словения

IMG_1829

Kriloffishing има удоволствието да ви предложи организиран риболов в Словения. Времетраенето на престоя избирате Вие,риболовства се предимно на изкуственна муха, но има и опция и за спининг.Приемаме групи до 7 човека.

Риболов на пъстърва от лодка в езеро:

В Словения има доста езера подходящи за риболов на муха, но ние ще се спрем едно от най-интересните, Мост на Сочи.Езерото е разположено на територията на гр.Толмин и е едно от езерата в които все още се ловят трофейни балкански, американски и най-вече мраморни пъстърви .Риболовства се от лодка на стимер с потъващи или интермедиантни шнурове.

Риболов на пъстърва, липан и таймен по реките в Словения:

В Словения се намират някой от най-добрите реки за мухарски риболов по света.Нашият екип се труди години на ред за да избере  за вас възможно най-добрите дестинации за риболов.А това са за област Толмин р.Соча , р.Толминка, р.Бача и р.Идрица известни с своите огромни американски, мраморни пъстърви и липани, за обаст Блед р.Сава Бохинка, р.Сава Долинка и р.Сава тези реки изобилстват от американска пъстърва и липан реките са толкова богати на риба, че добър риболовец може да хване дори  50-60 риби за един ден.На Сава Бохинка и Сава Долинка в зимния сезон е разрешен риболова на таймен(hucho hucho) като може да се риболвства както на муха така и на спиниг.

Начини на риболов:

През Май и Юни най-резултатен е риболова на нимфа. Юли, Август и Септември са най-добрите месеци за риболов на суха и мокра муха. Най-масово използваните въдици са между 8-9 фута от 3 до 6 клас. Ние разполагаме с всичко необходимо и при желание от ваша страна може да Ви снабдим с пълна екипировка, необходима Ви за престоя в Словения.На езерата най-често се лови на стример. Въдиците са 5-7 клас, 9-10 фута.

Дати:

Датите за риболов на реки са от 1 Май до 1 Септември.Датите за риболов по езерата са същите от 1 Май до 1 Септември. Всяка дата, която бъде резервирана от клиент ще бъде обявена на тази страница.

Транспорт:

Траспорта е осигурен от нас и влиза в цената на пакета.

Настаняване и храна :

Настаняването е в къща за гости а храната е осигурена от нас и включва закуска и вечеря .

Гидстване и разрешителни:

Лицензите за риболов в Словения са за сметка на клиента. Гид ще ви бъде Даниел Крилов.

Цени:

Цените зависят от броя на хората и времетраенето на престоя .Свържете с нас за повече информация контакти

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>