Хижа Македония пленени от бялата магия

Здравейте, един ден моите приятели Явор и Петя ми се обаха само да ми съобщят, че уйкенда щели да ходят на хижа Македония да пантят и да карат ски. Обаждането им беше »»»

Денят на големите пъстърви

Здравейте, любители на мухарския риболов и пъстървата. Винаги в сряда ходя на любимата река, така направих и тази седмица, срещата със Стефан беше по тъмно на обичайното място. Взех го и потеглихме »»»

Мечтания преход през Трионите

Здравейте,от доста време исках да мина по маршрута Боровец-вр.Мусала-Трионите-вр.Малка Мусала-вр.Иречек-вр.Дено-хижа Чакър Войвода. Един хубав ден с моя приятел Мартин решихме да го направим най-накрая. Тръгнахме от Боровец в 8:00 и след по-малко »»»

Екскурзия до Чаирските езера

Здравейте, в средата на юли месец бях поканен да се включа в една много интересна риболовна екскурзия. Групата не беше голяма бяхме общо 7 човека,от които 4 бяхме стари дружки. Тръгнахме от »»»

Първи уйкенд в планината с моя син Пепи

Здравейте, в началото на юни месец с група приятели(Веско,Жана И Велко) решихме да посетим Рибните езера в Рила. Прогнозата за времето беше обнадеждаваща и аз реших да взема сина ми Пепи. Той »»»

вр. Мусала зимно изкачване

Здравейте, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр. Мусала. Тръгнахме от Боровец в петък с кабинковия лифт и вечерта преспахме на хижата. Идеята беше другия ден да »»»

Откриване на новия сезон за риболов на пъстърва 2015 год.

Здравейте, днес по традиция се проведе поредното събиране по случай откриването на новия сезон за риболов на пъстърва.Тази година с Васко Панов решихме, че ще бъде много по-добре да бъдем всички на »»»

хижа Яворов-Кончето-хижа Вихрен

Здравейте, в началото на Август месец с жена ми тръгнахме на този преход. Качихме се с джипа до хижа Яворов където бяхме посрешнати от прецедателя на разложкото дружество Радко. С него се »»»

Откриване на пъстървата 2014 год. река Златна Панега

Здравейте, като основоположник на организираните откривания и тази година не изневерих на традицията. Въпреки прогнозата за много ниски температури с мойте приятели и колеги от клуба отново решихме да открием на река »»»

В света на стилхедите ||(отмъщението на мухаря)

Здравейте, не чаках дълго след първият ми излет на стилхед ривър ,за да се върна отново на тази красива река. За този излет се подготвих много старателно .Вързах си мухи и си »»»

 

Риболовни екскурзии в България

46см

Kriloffishing има удоволствието да ви предложи организиран риболов в България.Времетраенето на престоя, начина на риболов избирате Вие, съобразявайки се с предложеното от нас по-долу.Приемаме групи до 10 човека.

Риболов на пъстърва във високопланински езера
В НП Рила и НП Пирин се намират над 200 планински езера в повечето от които живеят балкански пъстърви, сивени и по-малко американски пъстърви.Всички от тях са подходящи за риболов с изкуствена муха.В повечето от тези езера пъстървата не надвишава 30 см.,но има няколко от тях в които има наистина трофейни риби,наша грижа е да ви заведем там.Риболова е разрешен само събота, неделя и официалните празници.

Риболов на пъстърва по реките в България
В България има стотици реки в които живеят и се разможават диви балкански пъстърви.Ние сме избрали за вас най-добрите реки за риболов на пъстърва на изкуственна муха и това са :р.Златна Панега област Ловеч,р.Искрец и р.Искър област София,р.Струма и р.Треклянска област Кюстендил,р.Тунжа област Стара Загора,р.Девинска област Смолян,р.Чая и р.Юговска област Пловдив.Освен това можем да ви заведем на всяка една друга река която вие пожелаете стига тя да е разрешена за риболов.
Рибите които се ловят в нашите реките са балкански пъстърви,американски пъстърви и по-рядко сивени със среден размер 20-35см., но във всяка една река има и трофейни риби с размери над 50см.Всяка година се хващат по няколко такива риби.

Риболов на пъстърва във високопланински язовири
В България има три язовира от висопланински тип това са яз.Бели Искър,яз.Калин и яз.Белмекен.От трите язовира за риболов са разрешени два яз.Калин той е и най-високо разположеният язовир на балканският полуостров на надморска височина 2394 м. и яз.Белмекен.Язовирите са зарибени с балканска пъстърва, сивен и американска пъстърва.

Начини на риболов
През Май и Юни най-резултатен е риболова на нимфа. Юли, Август и Септември са най-добрите месеци за риболов на суха и мокра муха. Най-масово използваните въдици са между 8-9 фута от 3 до 6 клас. Ние разполагаме с всичко необходимо и при желание от ваша страна може да Ви снабдим с пълна екипировка, необходима Ви за престоя в България.
Риболова на високопланинските езера е най-често на суха муха. Въдиците са 5-7 клас, 9-10 фута. Най-подходящото време за риболов по езерата е от 15 юли до 15 септеври.

Дати:
Датите за риболов на реки са от 1 Май до 1 Септември.Датите за риболов по езерата и високопланинските язовири са от 1 Юли до 1 Октомври. Всяка дата, която бъде резервирана от клиент ще бъде обявена на тази страница.

Транспорт:
Клиентите ще бъдат посрещнати на мястото им на пристигане в България (летище, гара, автогара), ще им бъде осигурен транспорт през цялото време до края на престоя им и връщането им обратно до мястото, от което ще се приберат.

Настаняване и храна
Настаняването в повечето случай е в къщи за гости,хижи и бунгала, но нашата фирма разполага с абсолютно всичко нужно за няколкодневен палатков лагер на самата река или на брега на езеро в планината.

Гидстване и разрешителни:
Всички необходими документи за риболов в България ще ви бъдат осигурени от нас.Гид ще ви бъде Даниел Крилов.

Цени:
Цените зависят от броя на хората и времетраенето на престоя .Свържете с нас за повече информация контакти

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>