Хижа Македония пленени от бялата магия

Здравейте, един ден моите приятели Явор и Петя ми се обаха само да ми съобщят, че уйкенда щели да ходят на хижа Македония да пантят и да карат ски. Обаждането им беше »»»

Денят на големите пъстърви

Здравейте, любители на мухарския риболов и пъстървата. Винаги в сряда ходя на любимата река, така направих и тази седмица, срещата със Стефан беше по тъмно на обичайното място. Взех го и потеглихме »»»

Мечтания преход през Трионите

Здравейте,от доста време исках да мина по маршрута Боровец-вр.Мусала-Трионите-вр.Малка Мусала-вр.Иречек-вр.Дено-хижа Чакър Войвода. Един хубав ден с моя приятел Мартин решихме да го направим най-накрая. Тръгнахме от Боровец в 8:00 и след по-малко »»»

Екскурзия до Чаирските езера

Здравейте, в средата на юли месец бях поканен да се включа в една много интересна риболовна екскурзия. Групата не беше голяма бяхме общо 7 човека,от които 4 бяхме стари дружки. Тръгнахме от »»»

Първи уйкенд в планината с моя син Пепи

Здравейте, в началото на юни месец с група приятели(Веско,Жана И Велко) решихме да посетим Рибните езера в Рила. Прогнозата за времето беше обнадеждаваща и аз реших да взема сина ми Пепи. Той »»»

вр. Мусала зимно изкачване

Здравейте, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр. Мусала. Тръгнахме от Боровец в петък с кабинковия лифт и вечерта преспахме на хижата. Идеята беше другия ден да »»»

Откриване на новия сезон за риболов на пъстърва 2015 год.

Здравейте, днес по традиция се проведе поредното събиране по случай откриването на новия сезон за риболов на пъстърва.Тази година с Васко Панов решихме, че ще бъде много по-добре да бъдем всички на »»»

хижа Яворов-Кончето-хижа Вихрен

Здравейте, в началото на Август месец с жена ми тръгнахме на този преход. Качихме се с джипа до хижа Яворов където бяхме посрешнати от прецедателя на разложкото дружество Радко. С него се »»»

Откриване на пъстървата 2014 год. река Златна Панега

Здравейте, като основоположник на организираните откривания и тази година не изневерих на традицията. Въпреки прогнозата за много ниски температури с мойте приятели и колеги от клуба отново решихме да открием на река »»»

В света на стилхедите ||(отмъщението на мухаря)

Здравейте, не чаках дълго след първият ми излет на стилхед ривър ,за да се върна отново на тази красива река. За този излет се подготвих много старателно .Вързах си мухи и си »»»

 

Риболовни екскурзии на р.Градац

р.Градац

 

Река Градац се намира в планината над град Валево на около 500 км. от София.С колите се стига до манастир Лелич и от там се тръгва пеша .Пътят минава през красива букова гора която е част от голям природен резерват .Реката е пъстървов ревир -което ще рече ,че рибата трябва да се връща обратно и риболова е разрешен само на муха. За това реката да се разреши за риболов и да е това което е днес е отговорен Саша Бенчун-Рока.Той е и човека при който отсядаме като ловим на Градац .

Къщата която той ни дава под наем е най- хубавата мухарска вила на брега на реката която някога съм виждал .Тя е на два етажа като на първия етаж има кухня,баня с тоалетна,трапезария и една спалня а на втория етаж са само спални .В къщата има ток само за лампите от един акумолатор, който пък се зарежда от слънчеви батерии, но нашия любезен домакин се е постарал да не ви липсва нищо печката е на газ а за отопление има стара печка на дърва.Реката е пълна с риба като размерите им варират от 25-55 см. и без проблем за един ден може да се хванат до 50 риби .Реката е подходяща за прохождащи мухари защото е сравнително лесна за риболов и с наша помощ може да преодолеете още едно стъпало в мухарския риболов, това да свикнете да ловите риби .Има вариант да се спи и на палатки.

Kriloffishing.com има удоволствието да ви предложи организаиран риболов на р.Градац.

Нужна екипиривка :

Въдиците може да бъдат 2-5 клас от 7.6-10 фута .Добре е да имате гащеризон ,но може и с високи ботуши.Ако искате да спите на палатка трябва да си носите спален чувал и шалте .Раницата и удобни планинарски обувки са задължителни защото има лек преход от колите до вилата.

Дати:

Риболва на Градац е разрешен от 01 март до 31 октомври .Всяка дата която е резервирана от клиент ще бъде обявена на нашата страница като заета.

Транспорт :

1.Клиентите пътуват със собствен транспорт .

2.Транспорта е организиран от нас и е включен в цената на пакета.Разполагаме с вископроходим автомобил с които можем да ви закараме на 100 метра от къщата в която ще бъдате настанени .

Настаняване и храна :

Настаняването ще бъде в къщата на Саша а храната и безалкохолните ще бъдат осигурени от нас.

Гидстване и разрешителни:

Всички необходими документи за риболов в Сърбия ще ви бъдат осигурени от нас.Гид ще ви бъде Даниел Крилов .

Цени:

Цените зависят от броя на хората и времетраенето на престоя .Свържете с нас за повече информация

 

Be Sociable, Share!

2 Responses to Риболовни екскурзии на р.Градац

  1. sergei stoianov казва:

    Все пак какви пари ориентировъчно трябват за река Градац.Предварително благодаря

  2. admin казва:

    orientirovachno okolo 200evro za dva dni ribolov kato e vklucheno vsichko razreshitelni,spane,hrana i napitki bez patq koito zavisi ot broia na horata v grupata.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>