Хижа Македония пленени от бялата магия

Здравейте, един ден моите приятели Явор и Петя ми се обаха само да ми съобщят, че уйкенда щели да ходят на хижа Македония да пантят и да карат ски. Обаждането им беше »»»

Денят на големите пъстърви

Здравейте, любители на мухарския риболов и пъстървата. Винаги в сряда ходя на любимата река, така направих и тази седмица, срещата със Стефан беше по тъмно на обичайното място. Взех го и потеглихме »»»

Мечтания преход през Трионите

Здравейте,от доста време исках да мина по маршрута Боровец-вр.Мусала-Трионите-вр.Малка Мусала-вр.Иречек-вр.Дено-хижа Чакър Войвода. Един хубав ден с моя приятел Мартин решихме да го направим най-накрая. Тръгнахме от Боровец в 8:00 и след по-малко »»»

Екскурзия до Чаирските езера

Здравейте, в средата на юли месец бях поканен да се включа в една много интересна риболовна екскурзия. Групата не беше голяма бяхме общо 7 човека,от които 4 бяхме стари дружки. Тръгнахме от »»»

Първи уйкенд в планината с моя син Пепи

Здравейте, в началото на юни месец с група приятели(Веско,Жана И Велко) решихме да посетим Рибните езера в Рила. Прогнозата за времето беше обнадеждаваща и аз реших да взема сина ми Пепи. Той »»»

вр. Мусала зимно изкачване

Здравейте, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр. Мусала. Тръгнахме от Боровец в петък с кабинковия лифт и вечерта преспахме на хижата. Идеята беше другия ден да »»»

Откриване на новия сезон за риболов на пъстърва 2015 год.

Здравейте, днес по традиция се проведе поредното събиране по случай откриването на новия сезон за риболов на пъстърва.Тази година с Васко Панов решихме, че ще бъде много по-добре да бъдем всички на »»»

хижа Яворов-Кончето-хижа Вихрен

Здравейте, в началото на Август месец с жена ми тръгнахме на този преход. Качихме се с джипа до хижа Яворов където бяхме посрешнати от прецедателя на разложкото дружество Радко. С него се »»»

Откриване на пъстървата 2014 год. река Златна Панега

Здравейте, като основоположник на организираните откривания и тази година не изневерих на традицията. Въпреки прогнозата за много ниски температури с мойте приятели и колеги от клуба отново решихме да открием на река »»»

В света на стилхедите ||(отмъщението на мухаря)

Здравейте, не чаках дълго след първият ми излет на стилхед ривър ,за да се върна отново на тази красива река. За този излет се подготвих много старателно .Вързах си мухи и си »»»

 

Риболовни екскурзии на р.Дрина

Дрина

 

Kriloffishing.com ви предлага организиран риболов на р.Дрина .

Повече за реката можете да научите тук

Нужна екипировка :

Най-често риболовците по Дрина използват въдици между 4-6 клас 9-10 фута.Задължително е да имате гащеризон, обувки които е желателно да са с филц и яке за дъжд.

 

Дати:

Риболов на липан и пъстърва от 01 юни до 31 октомври.Всяка дата която е резервирана от клиент ще бъде обявена на нашата страница като заета.

Транспорт :

1.Клиентите пътуват със собствен транспорт .

2.Транспорта е организиран от нас и е включен в цената на пакета .

Настаняване и храна :

Настаняването ще бъде в хотел които се намира в близост до реката

Хотела разполага с ресторант в които се сервира традиционна сръбска кухня и всичко е много вкусно.

Закуската и вечерята се в ресторанта на хотела а обяда е в кафана „Код Томе“където се сервира не безизвестния боб с пушен джолан.

Храната и безалкохолните са влкючени в пакета на принципа All inclusive.

Гидстване и разрешителни:

Всички необходими документи за риболов в Сърбия ще ви бъдат осигурени от нас.Гид ще ви бъде Даниел Крилов .

Цени:

Цените зависят от броя на хората и времетраенето на престоя .Свържете с нас за повече информация .

Be Sociable, Share!

3 Responses to Риболовни екскурзии на р.Дрина

 1. Спас Попов казва:

  Май тук е правилното място да споделя впечатленията си от един риболов на Дрина през 2010. Повече може да прочетете тук:
  http://www.batspas.com/риболов-на-дрина/
  Много поздрави на Младжо и НАСЛУКА

 2. plamen казва:

  koga moje da se patuva za rekata i gore dolu v kakvi pari se vliza

 3. admin казва:

  Здравей,на реката може да се ходи и сега, но най-доброто време от 1 юни до 1 ноември говоря за мухарски риболов.За парите е най-добре да се чуем по телефона защото много зависи колко хора сте и колко време ще искате да ловите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>