Хижа Македония пленени от бялата магия

Здравейте, един ден моите приятели Явор и Петя ми се обаха само да ми съобщят, че уйкенда щели да ходят на хижа Македония да пантят и да карат ски. Обаждането им беше »»»

Денят на големите пъстърви

Здравейте, любители на мухарския риболов и пъстървата. Винаги в сряда ходя на любимата река, така направих и тази седмица, срещата със Стефан беше по тъмно на обичайното място. Взех го и потеглихме »»»

Мечтания преход през Трионите

Здравейте,от доста време исках да мина по маршрута Боровец-вр.Мусала-Трионите-вр.Малка Мусала-вр.Иречек-вр.Дено-хижа Чакър Войвода. Един хубав ден с моя приятел Мартин решихме да го направим най-накрая. Тръгнахме от Боровец в 8:00 и след по-малко »»»

Екскурзия до Чаирските езера

Здравейте, в средата на юли месец бях поканен да се включа в една много интересна риболовна екскурзия. Групата не беше голяма бяхме общо 7 човека,от които 4 бяхме стари дружки. Тръгнахме от »»»

Първи уйкенд в планината с моя син Пепи

Здравейте, в началото на юни месец с група приятели(Веско,Жана И Велко) решихме да посетим Рибните езера в Рила. Прогнозата за времето беше обнадеждаваща и аз реших да взема сина ми Пепи. Той »»»

вр. Мусала зимно изкачване

Здравейте, с група туристи от Македония март месец направихме зимно изкачване на вр. Мусала. Тръгнахме от Боровец в петък с кабинковия лифт и вечерта преспахме на хижата. Идеята беше другия ден да »»»

Откриване на новия сезон за риболов на пъстърва 2015 год.

Здравейте, днес по традиция се проведе поредното събиране по случай откриването на новия сезон за риболов на пъстърва.Тази година с Васко Панов решихме, че ще бъде много по-добре да бъдем всички на »»»

хижа Яворов-Кончето-хижа Вихрен

Здравейте, в началото на Август месец с жена ми тръгнахме на този преход. Качихме се с джипа до хижа Яворов където бяхме посрешнати от прецедателя на разложкото дружество Радко. С него се »»»

Откриване на пъстървата 2014 год. река Златна Панега

Здравейте, като основоположник на организираните откривания и тази година не изневерих на традицията. Въпреки прогнозата за много ниски температури с мойте приятели и колеги от клуба отново решихме да открием на река »»»

В света на стилхедите ||(отмъщението на мухаря)

Здравейте, не чаках дълго след първият ми излет на стилхед ривър ,за да се върна отново на тази красива река. За този излет се подготвих много старателно .Вързах си мухи и си »»»

 

Риболовни екскурзии на езеро Йоца

Езеро Йоца

kriloffishingви предлага организиран риболов на щука на най-доброто място в Европа, не безизвестното зеро Йоца.Езерото предлага изобилие от трофейни риби, но то е посещавано най-вече заради огромната си популация на щука и трофейните ексемпляри улавяни от този вид .
Повече за езерото и неговите обитатели можете да научите тук


Нужна екипировка:
Въдиците за риболов на муха които се ползват най-често са 9-11клас 9-11 фута.Въдиците за спининг е добре да са с дължина от 2.1-2.7м и акция Хеви. Облеклото трябва да се съобрази с това, че риболова се извършва от лодка и че, времето в периода когато е активна щуката е доста динамично.

Дати:
Датите за риболов са от 1 август до 1 февруари.Всяка дата която е резервирана от клиент ще бъде обявена на нашата страница като заета.

Транспорт :

Транспорта е организиран от нас и е включен в цената на пакета .Разполагаме със седем местен вископроходим автомобил с които можем да ви закараме на самия бряг на езерото независимо от състоянието на пътя.

Настаняване и храна :

Настаняването ще бъде в къща за гости а храната и безалкохолните ще бъдат осигурени от нас.

Гидстване и разрешителни:

Всички необходими документи за риболов в Сърбия ще ви бъдат осигурени от нас.Гид ще ви бъде Даниел Крилов.

Цени:

Цените зависят от броя на хората и времетраенето на престоя .Свържете с нас за повече информация контакти

Be Sociable, Share!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>